post image

In de meeste gevallen volstaat het om een globale inspectie uit te voeren. Na de beoordeling van het rapport kan er beslist worden of het eventueel nodig is om over te gaan tot een meer gedetailleerde inspectie.
We gebruiken verschillende soorten rioolcamera’s om zowel kleine afvoeren van 30 millimeter te inspecteren als grote leidingen tot 500 millimeter. Met behulp van een zender kunnen we bovengronds exact de ligging van afvoeren en putten opsporen.
Indien gewenst maken we een rapportage van de rioolcamera-inspectie, de opname van de beelden en foto's worden opgenomen.

post image

Zo werken wij met professionele inspectiecamera’s waarmee we kleurenbeelden van de riolering en afvoeren maken. Problemen en schade worden zo gemakkelijk achterhaald en verwerkt in een uitgebreide rapportage.
Door middel van geavanceerde camera-apparatuur met camera’s vanaf slechts 5 mm diameter en speciale technieken kunnen wij vaststellen waar het probleem zich exact voordoet in de riolering.
Flexibele camerakoppen worden in de buizen geschoven en maken beelden die ter plaatse kunnen bekeken en besproken worden. Zo worden breuken, verzakkingen, scheuren en andere obstructies zoals boomwortels, gedetailleerd in kaart gebracht.
Wij komen uw leidingstelsel inspecteren met behulp van innovatieve en hoogstaande technieken. Onze 360°-camera's kunnen overal komen, zelfs in de smalste buizen.
Het resultaat is dat u de oorzaak kan lokaliseren zonder dat u hiervoor eerst een vloer moet openbreken of uw tuin dient open te graven.
Voor uw verzekering zetten we de beeld ook op USB-stick.Traceergas

Druktesten- manometer klasse 1

IR- Camera FlIR E8

Temperatuurmetingen

Fluoricentie vloeistof opsporingen

GANN vochtmeting

Aquaphone Sewerin ultrasoon

Endoscoop 1m diam 9mm camera full hd

Endoscoop 3m / 9 mm camera full hd

Endoscoop 1m/ mini 5,5mm camera full hd

Endoscoop 8m ultra mini 5mm camera full hd

Camera Locator

Ultra moderne duwcamera met roterende kop full color HD+ 360° draaien

/ 180 Kantelen in de buis zonder beweging van de leiding

Drone 4K video en foto inspectie (moeilijk te bereiken gebouwen, daken, schoorstenen, zonnepanelen, na storm of andere weersinvloeden )Meer info? Contacteer ons nu